twitter-logo-silhouettes-internautes-usagers-reseau-sociaux

Twitter (+10%) bat les expectatives del mercat. La popular xarxa social de Jack Dorsey ha anunciat aquest dijous, abans de l'inici del mercat, uns resultats que superen les projeccions dels analistes.

  • 53,70$
  • 0,66%

Els usuaris actius mensuals de Twitter registrats van ser de 326 milions durant el trimestre, és a dir, 9 milions menys respecte al segon trimestre de l'any.

La xarxa social va elevar els seus ingressos un 29% fins als 758 milions de dòlars

No obstant això, la salut financera de la xarxa social segueix millorant amb el pas dels mesos. Així ho demostra el +29% en ingressos de la companyia, que no semblen haver-se vist excessivament afectats per la purga massiva de comptes falses duta a terme per la plataforma.

"Ara tenim una audiència més compromesa i estem retornant-li el favor a inversors i anunciants", ha afirmat el CFO de Twitter, Ned Segal. "Estem recollint els fruits del nostre treball i arribarem al quart trimestre havent superat ja els vents de cara".

Per la seva banda, els guanys (excloent-ne costos) del grup van ser de 21 centaus per acció, respecte a les previsions de 14 centaus per acció. Respecte al quart trimestre de l'any, Twitter anticipa uns guanys abans d'impostos d'entre 320 milions de dòlars i 340 milions de dòlars, respecte al de consens de 332.300.000 de dòlars.

Noticias relacionadas

contador