faangportada

Les FAANG tornen a coquetejar amb marcar nous màxims històrics aquesta setmana. A les pujades de Facebook, Apple, Amazon, Netflix i Alphabet (Google), se'ls ha sumat Microsoft. Enter totes, sumen una capitalització borsària de 6,5 bilions de dòlars.

  • 610,56$
  • -0,51%

Facebook i Netflix són les úniques de les sis tecnològiques que no han aconseguit encara el bilió de dòlars de capitalització en borsa.

L'embranzida de les tecnològiques no només està donant ales al Nasdaq. El ral·li de les borses, especialment les dels EUA que, al cap i a la fi, marquen el ritme de la resta de parquets, es deu en gran manera al bon comportament de les FAANG, grans guanyadores de la crisi del coronavirus.

“El Nasdaq és el selectiu més fort de Wall Street i és un clar ‘mantenir’ per a tots aquells que hi van entrar quan tocava”, argumentava recentment l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez. “Des de març ha donat diversos senyals de ‘comprar’ i, per descomptat, no és un índex per a posar-s'hi en curt”, sospesa a continuació.

“Fer-ho és posar-se en contra del mercat i és que el Nasdaq és claríssimament alcista en termes de mitjà i llarg termini”, assenyala. “Ni tan sols amb les caigudes de març va deixar de ser alcista, i correm el risc de pujar-hi a la recta final d'aquest tram, just abans que tinguin lloc correccions d'entre el 15% i el 25%”, conclou.

Noticias relacionadas

contador