mark-zuckerberg 1
Paul Marotta/Getty Images

La protecció de dades segueix sent un maldecap per als de Mark Zuckerberg. En aquesta ocasió, el regulador britànic ha sancionant Facebook amb la multa econòmica més alta possible, 644.000 dòlars, per no protegir els seus usuaris com cal.

  • 451,96$
  • 2,33%

El regulador britànic cita concretament "greus llacunes en la seguretat" de les dades de milions dels usuaris registrats a Facebook.

El regulador britànic li imposa la màxima sanció econòmica possible

L'Oficina del Comissionat d'Informació (ICO per les sigles en anglès) afirma aquest dijous que la informació personal d’almenys 1 milió d'usuaris ha estat compromesa. Concretament, l'ICO cita les dades processades entre els anys 2007 i 2014.

"Facebook no va protegir degudament la privacitat dels seus usuaris abans, durant i després del processament il·legal d'aquestes dades. Una companyia de la seva mida i experiència hauria d'haver sabut més i haver-ho fet millor", ha afirmat la comissionada Elizabeth Denham a través d'un comunicat.

Facebook va registrar uns ingressos nets de 5.100 milions de dòlars durant el seu segon trimestre, quan va retre comptes davant el mercat el passat mes de juliol. S'espera que la popular xarxa social publiqui els seus resultats del tercer trimestre dimarts que ve.

Noticias relacionadas

contador