iphone se 2020

Jon Prosser, un dels millors analistes d'Apple i autor d'una gran varietat de filtracions que al final s'han fet certes, ha anunciat a Twitter que la línia completa dels nous iPhone arribarà el 13 d'octubre.

  • 169,30$
  • -0,35%

El tuit de Prosser és molt detallat. L'esdeveniment seria el dia 13, i els iPhone 12 es podran reservar el dia 16 arribant a les botigues físiques el dia 23. En aquest cas, Apple llançaria tota la línia completa, sense segmentar dates de llançament com s'havia parlat fa un temps.

La línia probablement inclourà dues variants, una de 5,4 polzades i una altra de 6,7 polzades, i dos models de 6,1 polzades. Un informe recent explica que l'iPhone de 5,4 polzades serà un telèfon intel·ligent de nivell bàsic i probablement es dirà l'iPhone Mini.

Suposadament el model de 6,1 polzades es dirà simplement iPhone 12, la qual cosa contrasta amb informes anteriors que suggerien que el model es diria iPhone 12 Max. Els altres dos models es coneixeran com a iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max, segons l'informe.

Aquesta notícia arriba just després que el CEO d'un dels operadors de telefonia més grans del Regne Unit, EE, digués que els iPhone estaven a "dies de distància".

CONNECTIVITAT 5G

La línia de l'iPhone 12 també està preparada per a portar connectivitat 5G als dispositius d'Apple, encara que un informe recent va assenyalar que únicament el model de 6,7 polzades suportarà la connectivitat 5G més ràpida de mmWave.

Els models més petits suposadament suportaran el tipus de servei 5G Sub-6, que és més comú. Malgrat ser més lent en comparació amb l'Onda mmWave, el servei Sub-6 5G té un rang de cobertura més ampli.

Segons un informe publicat a principis d'aquest mes, la mmWave 5G estarà disponible només a tres països: els Estats Units, Corea del Sud i el Japó.

S'espera que l'última línia sigui llançada molt aviat. En un vídeo compartit pels empleats de la companyia, es pot escoltar Marc Allera, el CEO de les marques de consum de British Telecom, BT i EE, dient: "Estem a pocs dies del pròxim gran llançament d'Apple, un iPhone 5G, que serà un gran impuls per a 5G". Segons Allera, Apple serà l'amfitriona de l'esdeveniment de llançament de la línia de l'iPhone 12 el 13 d'octubre.

Noticias relacionadas

contador