jack-ma-alibaba
Getty Images

Ant Group vol trencar el mercat. L'unicorn recolzat pel multimilionari Jack Dt. (Alibaba Group), que posseeix un 33% del grup, ha disparat un 560% el seu benefici trimestral just abans d'iniciar la seva sortida a la borsa.

La startup tecnològica ha guanyat 1.300 milions de dòlars oferint als potencials inversors un cop d'ull del que pot arribar a fer.

Ant vol debutar en dos parquets al mateix temps llistant les seves accions tant a la Borsa d'Hong Kong com en la de Xangai. El seu valor inicial pot ascendir als 210.000 milions de dòlars, segons les estimacions de Bernstein. Això la situaria per sobre de la valoració combinada de, per exemple, Goldman Sachs i Morgan Stanley.

Igual que Alibaba, Ant ha frenat la seva expansió als EUA des que es va iniciar la guerra comercial entre Washington i Pequín. Ma va prometre crear més d'1 milió d'ocupacions en terres estatunidenques, aspiracions que no ha pogut satisfer a causa de la tensió entre les dues primeres economies del món.

Davant la impossibilitat de conquerir els EUA, Ant ha centrat els seus esforços a fer-se fort a la resta d'Àsia, regió a la qual actualment treballa amb nou start-ups més de pagament, entre les quals Paytm a l'Índia i GCash a les Illes Filipines.

Noticias relacionadas

contador