cbvacuna moderna
103,44$
  • -0,35$
  • -0,34%

La farmacèutica Moderna ha assegurat aquest dilluns que la seva vacuna contra la Covid-19 és efectiva contra les noves soques de virus, incloent-hi les detectades al Regne Unit i Sud-àfrica. La notícia està impulsant les seves accions més d'un 9% a Wall Street.

La companyia explica en un comunicat que no s'ha percebut "un impacte significatiu en la neutralització del conjunt complet de mutacions trobades". Tot i que tot apunta que és efectiva, des de Modera estan treballant "en una variant de reforç emergent contra la variant identificada per primer cop a la República de Sud-àfrica per determinar si serà més efectiu augmentar els títols contra aquesta i possibles variants futures".

Les bones notícies de Moderna contraresten amb les males noticies aquest dilluns per una de les seves principals competidors, Merk. Aquesta última ha interromput els assajos de la seva vacuna després de demostrar que no generaven respostes immunitàries comparables a les d'una infecció natural o a les de les vacunes existents.

Amb l'objectiu de reformar la seva immunitat contra les noves variants, Moderna provarà una dosi de reforç addicional per estudiar la capacitat d'augmentar encara més els títols neutralitzants contra les soques emergents més enllà de la sèrie de vacunació primària existent.

Noticias relacionadas

contador