cbvacuna moderna
111,62$
  • 3,65$
  • 3,38%

Moderna afirma que el seu estudi, TeenCOVE, que buscava mesurar l'eficàcia i seguretat del seu preparat contra la Covid en adolescents, ha aconseguit bons resultats. Ara, la nord-americana sol·licitarà la seva autorització a les agències reguladores a partir de principis de juny.

L'assaig de Moderna s'ha dut a terme concretament en adolescents d'entre 12 i 17 anys amb una eficàcia del 100%, cosa que fa pensar en una altra vacuna, però per a nens en edat escolar, que s'aprovaria el juliol.

Amb una sola dosi, el preparat de la nord-americana ha registrat una eficàcia del 93% a la prevenció de la malaltia lleu passats els primers 14 dies. "Ens encoratja molt que l'ARNm-1273 demostri ser altament eficaç per prevenir la Covid en els adolescents", ha reconegut el director executiu de Moderna, Stéphane Bancel.

Tots els participants d'aquest estudi seguiran sent monitoritzats un any després d'haver rebut la segona injecció. L'efecte secundari més comú entre els pacients ha estat el dolor al lloc de la injecció, encara que també han arribat a notificar mals de cap, sensació de fatiga i calfreds.

Noticias relacionadas

contador