ep archivo   logo de los laboratorios farmaceuticos rovi en sus oficinas
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

La farmacèutica Rovi durà a terme una nova inversió industrial a les instal·lacions que té a San Sebastian de los Reyes (Madrid) per incrementar la seva capacitat d'ompliment i acabat de la vacuna de Moderna contra la Covid.

  • 87,80€
  • 1,68%

Aquesta inversió consisteix en la instal·lació de dues noves línies de producció i equips per a la formulació, l'ompliment, la inspecció visual automàtica, l'etiquetatge i l'empaquetat que proporcionarà capacitat addicional d'ompliment i acabat dels vials de la vacuna de la Covid-19 amb l'objectiu d'arribar a mercats fora dels EUA.

Aquestes línies començaran a estar operatives a partir del quart trimestre del 2021 i completament en marxa durant el primer semestre del 2022 i permetran més que doblar la capacitat d'ompliment i acabat dels vials en aquestes instal·lacions.

El conseller delegat de Rovi, Juan López-Belmonte, ha subratllat que l'expansió de la capacitat d'ompliment i acabat de la vacuna permetrà incrementar la contribució del grup a solucionar la pandèmia.

"Confiem que la nostra provada experiència i capacitats com a fabricant d'injectables per a tercers d'alt valor tecnològic ens permeti proporcionar un suport més ampli a Moderna en el seu proveïment a gran escala. Esperem que aquesta ampliació de la col·laboració amb Moderna afavoreixi que ens convertim en el seu soci de fabricació a llarg termini", ha afegit.

El conseller delegat de Rovi ha aprofitat també per agrair al Ministeri de Sanitat i a l'Agència Espanyola del Medicament la seva "proximitat i suport" durant tot aquest procés.

Noticias relacionadas

contador