turismo portada 2

El turisme a Espanya segueix sense aixecar el cap. L'enèsima garrotada al motor econòmic del nostre país arriba des d'Alemanya, on ara també recomanen no viatjar a Aragó, Catalunya ni Navarra per temor als rebrots.

IAG

  • 2,06€
  • 0,15%

Ho ha anunciat aquest dimarts el Ministeri de Relacions Exteriors alemany: "Actualment desaconsellem viatges turístics innecessaris a les comunitats autònomes d'Aragó, Catalunya i Navarra a causa dels alts números d'infecció i confinaments locals", segons recull l'agència Reuters.

Des d'Alemanya reconeixen que la xifra de contagis a tota Espanya "ha caigut notablement" però continua havent-hi "focus regionals d'infecció" a les comunitats autònomes esmentades, que també desaconsella visitar el govern de França.

Les Illes Canàries i Balears es 'salven' d'aquesta exclusió alemanya, que com que el Regne Unit les manté fora de la seva 'llista negra'.

A la borsa, els valors més exposats al sector turístic es recuperen parcialment de les fortes caigudes registrades el dilluns, just després de conèixer-se la decisió britànica. Aena rebota un 2%, Meliá un 1,5% i Amadeus un 0,5%, entre altres. La que segueix aferrada al vermell és IAG, que perd un 3% mes després del seu enfonsament del 7%.

Noticias relacionadas

contador