ep una pasajera en la terminal t4 del aeropuerto adolfo suarez madrid barajas
Eduardo Parra - Europa Press

Els EUA flexibilitza les seves recomanacions per viatjar a més de 30 països, entre ells Espanya. Així ho ha anunciat el Departament d'Estat dels país aquest dimarts, justificant la seva decisió amb la millora de la situació pandèmica arran del pla de vacunació.

Espanya es troba des d'aquest dilluns a nivell 3, el mateix que altres països com Alemanya, França, Grècia, Canadà, Mèxic, Corea de Sud i Singapur.

Aquest nivell significa 'reconsideu viatjar', una clara millora respecte a l'abril, al qual estaven abans, que implicava 'no viatjar' directament. El nivell 3 recomana al seu torn als viatgers nord-americans "estar segurs d'estar completament vacunats" i, en no estar-ho, "evitar els viatges no essencials".

CERTIFICAT O TEST DES DE FRANÇA

Una altra de les notícies que ens deixa aquest dimecres és que Espanya exigeix ​​des d'aquest dimecres un certificat de vacunació o, si no, un test negatiu a totes aquelles persones majors de 12 anys procedents de zones de risc com França i que arribin al nostre país per la via terrestre.

Les vacunes admeses, segons recull l'ordre publicada al BOE, són totes aquelles autoritzades per l'EMA (Agència Europea de l'Medicament) o les que hagin obtingut el vistiplau de l'OMS per al seu ús d'emergència.

Noticias relacionadas

contador