coronavirus des vaccins astrazeneca produits en grande bretagne expedies en australie rapporte la presse 20210411104428

Les dades preliminars d'un assaig mostren que la vacuna contra la Covid-19 d'AstraZeneca va generar un augment en els anticossos contra òmicron i altres variants quan es va administrar com una tercera dosi de reforç, segons explica la companyia.

  • 119,88£
  • -0,32%

Segons el fabricant de medicaments, l'augment de la resposta, també contra la variant delta, es va observar en una anàlisi de sang de persones que van ser vacunades prèviament amb Vaxzevria o una vacuna d'ARNm.

Tot i que no ha donat dades específiques sobre l'estudi, la companyia va dir que les troballes "se sumen al creixent cos d'evidència que dona suport a Vaxzevria com un reforç de tercera dosi, independentment dels calendaris de vacunació primària provats".

Cal recordar que un important assaig britànic al desembre va descobrir que la injecció d'AstraZeneca augmentava els anticossos quan s'administrava com a reforç després de la vacunació inicial amb la seva pròpia injecció o la de Pfizer.

AstraZeneca i els seus socis de fabricació per contracte han subministrat més de 2.500 milions de dosis a nivell mundial de la vacuna.

Noticias relacionadas

contador