ep stand de samsung en el mobile world congress mwc 2023
David Zorrakino - Europa Press

Samsung Electronics ha anunciat aquest divendres que espera registrar un augment del 931% en el benefici operatiu del primer trimestre a mesura que els preus dels xips es recuperen.

Segons un comunicat preliminar, s'estima que el benefici operatiu durant el trimestre del gener al març va augmentar fins als 6,6 bilions de wons coreans (4.890 milions de dòlars), un increment del 931% respecte a l'any anterior. El benefici al primer trimestre del 2023 va ser de 640 milions de wones.

Els ingressos del primer trimestre probablement van augmentar un 11,4% respecte al mateix període de l'any passat i van arribar als 71 bilions de wons, segons va informar l'empresa al comunicat preliminar de resultats.

Samsung és el fabricant mundial més gran de xips de memòria d'accés aleatori dinàmic (DRAM), que es troben en dispositius de consum com smartphones i ordinadors.

Els preus dels xips de memòria van caure dràsticament l'any passat a causa d'excessos d'inventari posteriors a la pandèmia de la covid i a una feble demanda de productes finals.

Noticias relacionadas

contador