ep planta de rovi en granada 20200727081904
LABORATORIOS ROVI - Archivo

Laboratoris Farmacèutics Rovi ha disparat un 83% el seu benefici net, fins als 29,6 milions d'euros, durant els sis primers mesos d'enguany. Així ho ha anunciat la pròpia companyia a través d'un fet rellevant remès a la CNMV.

Els ingressos totals del grup han ascendit fins als 191,7 milions d'euros, un 8% més. Rovi ha confirmat a més la seva proposta de dividend, que ha de ser ratificada durant la propera junta, que es celebrarà el 20 d'octubre. La retribució a l'accionista serà de 0,1751 euros a càrrec dels resultats de l'exercici 2019.

Rovi ha pronosticat que al 2020 els ingressos operatius creixeran entre un 0 i un 10%, però no ha volgut donar més detalls per les incerteses que continua presentant la crisi del coronavirus per als seus comptes.

"Confiem a continuar creixent gràcies, entre altres, al nostre producte de referència, Bemiparina, que està contribuint al nostre creixement, amb un increment del 14% en vendes respecte del mateix període de l'any passat. Igualment, comercialitzem ja el nostre biosimilar d'enoxaparina a 13 països i les vendes es van incrementar en un 35% al primer semestre de 2020 respecte al mateix període de l'exercici anterior", ha comentat el seu conseller delegat, Juan López-Belmonte Alzina.

"Estem en una fase d'expansió internacional i esperem que el nostre biosimilar d'enoxaparina ens permeti ser presents a més de 120 països a llarg termini", ha augurat.

Noticias relacionadas

contador