ep satya nadella consejero delegado de microsoft
Bernd von Jutrczenka/dpa - Archivo

Microsoft ha tornat, un cop més, a batre totes les expectatives amb els seus nous resultats. Els seus ingressos trimestrals s'han disparat un 17% i han arribat a un rècord de 43.100 milions de dòlars, molt per sobre dels 40.230 milions que anticipava el consens. Les xifres han convençut el mercat i les seves accions avancen a prop d'un 1% i anticipa nous màxims històrics.

  • 405,21$
  • -1,61%

El benefici net ha pujat fins als 15.460 milions de dòlars, equivalent a 2,03 dòlars per acció i que suposa també un rècord, a més de superar els 1,64 dòlars per acció anticipats pels analistes.

"El que hem presenciat durant l'any passat és l'alba d'una segona onada de transformació digital que arrasa amb totes les empreses i tots els sectors", ha assegurat Satya Nadella, conseller delegat de Microsoft en un comunicat.

"Desenvolupar la seva pròpia capacitat digital és la nova moneda que impulsa la resiliència i el creixement de cada organització. Microsoft està impulsant aquest canvi amb la plataforma en el núvol més gran i completa del món".

Amy Hood, vicepresidenta executiva i directora financera de Microsoft, també ha lloat el paper d'Azure, la seva divisió de computació en el núvol, en els comptes anuals. "La demanda accelerada de les nostres ofertes diferenciades van impulsar els ingressos del núvol comercial a 16.700 milions de dòlars, un 34% més any rere any", ha detallat Hood. "Seguim beneficiant-nos de les nostres inversions en àrees estratègiques d'alt creixement".

Les dades proporcionades per Microsoft revelen que els ingressos d'Azure han augmentat un 50%. No obstant això, no proporcionen la quantitat exacta en dòlars.

REP ELS RESULTATS FREGANT ELS MÀXIMS HISTÒRICS

"Els triangles simètrics solen donar-se amb freqüència al mig de les tendències, tant alcistes com baixistes. I el seu desenllaç sol ser a favor de la tendència prèvia", explica José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamania.

"Es tracta d'un període de consolidació de mercat, previ a un brusc moviment. Generalment actua com un patró de continuació de la tendència prèvia. Diversos estudis han demostrat que els triangles simètrics es resolen aclaparadorament en la direcció de la tendència general del mercat. i aquest es caracteritza per construir màxims decreixent i mínims creixents", continua.

"A més, podem veure com el preu està 'traient el cap' per sobre del triangle, acariciant els màxims històrics que va marcar el passat mes de setembre. Anem a veure com es comporta el títol a l''after hours' aquest dimarts un cop el mercat cotitzi seus resultats. Atenent a les implicacions alcistes del triangle en qüestió es diria que la reacció hauria de ser a l'alça. Però deixem que sigui el preu el que no ho confirmi.", finalitza l'expert.

msft260121

Noticias relacionadas

contador