netflix portada streaming

Netflix s'enfonsa al mercat 'after hours' (+9%) després de comunicar al tancament dels Estats Units els seus resultats i decebre amb els subscriptors previstos per al tercer trimestre. El gegant de l''streaming' espera aconseguir 2,5 milions de nous subscriptors al tercer trimestre, molt per sota dels 5 milions previstos per Wall Street.

  • 561,23$
  • -0,63%

"Esperem menys creixement per a la segona meitat de 2020 en comparació amb l'any anterior", asseguren els executius en una carta remesa als accionistes.

Al segon trimestre, la companyia va continuar rendibilitzant el confinament al qual ha estat sotmesa la població de gran part del món a conseqüència del coronavirus. Els últims tres mesos ha guanyat 10,1 milions d'usuaris a tot el món, comparat amb una xifra de 7,5 milions que esperava el consens. Una situació que no li és desconeguda: al primer trimestre (quan tot just acabava de començar el confinament) va captar 15,77 milions d'usuaris de pagament.

Netflix ha declarat un BPA (benefici per acció) al segon trimestre de 1,56 dòlars mentre que el consens d'analistes que la segueix en borsa espera 1,82 dòlars. Els ingressos, per part seva, han quedat en 6.150 milions de dòlars, una xifra un 1% per sobre de l'esperada. Els analistes estimaven que rondarien els 6.090 milions de dòlars.

Sense tenir en compte el moviment d'avui a l''after hours', cal assenyalar que les accions de Netflix estan cotitzant molt a prop dels seus màxims històrics, registrats a principis del mes de juliol. Una situació que no és excepcional per a la plataforma de vídeos: totes les FAANG estan en una situació molt semblant.

El Nasdaq és el selectiu més fort de Wall Street i és un clar ‘mantenir’ per a tots aquells que hi van entrar en el moment oportú”, argumentava recentment l'analista de Bolsamanía, José María Rodríguez. “Des de març ha donat diversos senyals de ‘comprar’ i, per descomptat, no és un índex per a posar-s'hi en curt”.

TED SARANDOS, NOU CO-CEO

Netflix també ha anunciat un gran canvi a la seva cúpula executiva: Ted Sarandos, qui ha dirigit els seus esforços de contingut original, ha estat nomenat co-CEO per compartir el primer lloc amb el co-fundador Reed Hastings.

"Aquest canvi fa formal el que ja era informal: que Ted i jo compartim el lideratge de Netflix", ha assegurat Hastings en un comunicat.

Noticias relacionadas

contador