ep netflix lifestyle smartphone movil tablet tecnologia pelicula serie salon
NETFLIX - Archivo

Netflix (+12% a la preobertura de Wall Street) ha passat aquest dimarts, al tancament de mercat estadounidensen pel confessionari. El canal de la reproducció en continu ha declarat uns ingressos de 6.640 milions milions de dòlars. Una xifra per sobre de les seves pròpies estimacions, la companyia calculava que les xifres anaven a rondar als 6.572 milions.

  • 554,40$
  • -0,13%

Un cop més, i com ja és costum des de l'inici de la pandèmia, ha tornat notificar un nombre de subscriptors rècord. Netflix ha tancat 2020 amb més de 203 milions de subscriptors a tot el món, xifra que suposa un augment del 22% respecte a l'any anterior. És la primera vegada a la història que supera els 200 milions.

Les dades han tingut una molt bona acollida al parquet novaiorquès i les seves accions estan pujant més d'un 12% a l''after hours' de Wall Street, que recull les operacions fora d'hora.

No obstant això, l'arribada de la vacuna pot jugar en contra seva. De fet, el mercat veu "insostenible" que pugui mantenir aquest exercici. De fet, aquesta debilitat va començar a quedar patent durant el tercer trimestre de 2020, llavors va declarar 2,2 milions de nous subscriptors enfront dels 26 milions que havia registrat durant el primer semestre.

Els propers mesos no només seran un repte per a Netflix, ja que a causa de l'aixecament dels confinaments i les restriccions, tindrà més competència que mai. Discovery acaba de llançar el seu servei Discovery+ als Estats Units i està previst que durant els pròxims mesos ViacomCBS llanci el seu propi canal de reproducció en continu.

PER TÈCNIC, A TERRA DE NINGÚ

Netflix ha presentat els seus resultats a terra de ningú, "a mig camí entre la base (suport) i la part alta (resistència) del moviment lateral", explica José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamania. Encara que l'expert destaca que es tracta d'un valor "clarament alcista".

"Dins d'aquesta tendència el tenim desplegant un moviment lateral de manual des de juliol. Una mica més de set mesos encaixat dins d'un canal lateral, amb suport als 458 dòlars i resistència als 573", matisa l'expert.

"El senyal del que serà el següent gran moviment en tendència dependrà per on acabi saltant el preu. D'altra banda sàpigueu que quan el preu de qualsevol subjacent trenca un lateral com l'actual, els preus acostumen a experimentar violents moviments pel costat pel qual es trenquen", finalitza Rodríguez.

Noticias relacionadas

contador