ep archivo   lowes
LOWE'S - Archivo
229,87$
  • -0,09$
  • -0,04%

Lowe's sembla construir un bon futur gràcies al fet que ha superat les previsions tant de beneficis com d'ingressos durant el segon trimestre. Segons ha informat la companyia, ha obtingut un resultat positiu de 3.020 milions de dòlars, xifra que es tradueix en uns guanys per acció de 4,25 dòlars, enfront dels de 4,01 que havien calculat els experts de Refiniv, tal com publica CNBC.

Les vendes netes de la companyia han augmentat fins a arribar als 27.570 milions de dòlars, enfront dels 27.300 milions de fa un any i de les expectatives de 26.850 milions.

Això es deu, principalment, al fet que l'avanç de la vacunació juntament amb la flexibilització de les mesures anticovid han propiciat que els petits contractistes tornin a realitzar treballs a les llars nord-americanes.

Això sí, hi ha una dada que empitjora, que són les vendes en botigues, que han caigut un 1,6% a causa que el trimestre amb el qual es compara, el segon de 2020, va estar marcat pel major temps passat a casa per part dels consumidors i l'adaptació de les llars al teletreball. Malgrat això, cauen menys del previst i en comparació amb els nivells anteriors a la pandèmia, han crescut un 32%.

Per a la resta de l'any, la companyia espera arribar als 92.000 milions de dòlars al final de l'exercici fiscal de 2021, davant de les estimacions dels analistes, que el situen als 91.580 milions.

Marvin Ellison, conseller delegat de Lowe's, ha indicat que la demanda de cuines, banys, terres i electrodomèstics segueix sent forta, però que han notat canvis en els clients, ja que tornen a comprar de dilluns a divendres per anar-se'n els caps de setmana de vacances. Tot i això, confia que se segueixi consumint productes per a les llars. "La pandèmia ha creat un impacte a llarg termini de la importància de la llar, i no veiem que això canviï", ha afirmat.

Noticias relacionadas

contador