dl johnsons baby powder
https://www.flickr.com/photos/aukirk/12795954293/

Johnson & Johnson ha presentat els seus resultats empresarials corresponents al tercer trimestre del 2022 i, en ells, ha informat d'uns guanys nets de 4.458 milions de dòlars, un 21,6% més que el registrat en el mateix període del 2021, quan van ser de 3.667 milions.

  • 146,14$
  • -0,46%

Això es tradueix en un benefici per acció de 1,68 dòlars, un 22,6% si es compara amb els 1,37 dòlars per títol del tercer trimestre del 2021.

Pel que fa a les vendes, el laboratori de Nova Jersey ha reportat un creixement de l'1,9%, fins als 23.791 milions de dòlars, en comparació amb els 23.338 milions de l'any anterior.

Per mercats, els Estats Units van aportar fins als 12.453 milions de dòlars. Aquesta xifra va suposar un augment del 4,1% respecte al tercer trimestre del 2021, quan les vendes en el període van ser d'11.963 milions. Per la seva banda, les vendes a la resta del món van suposar un total de 23.791 milions de dòlars, un avanç de l'1,9% enfront dels 23.338 milions del mateix període de l'any anterior.

Per segments, les vendes de Salut de consum a tot el món van augmentar un 4,8%. Els principals contribuents al creixement inclouen productes per a les vies respiratòries superiors i analgèsics a la franquícia de venda lliure, així com Neutrogena i Aveeno en productes de salut i bellesa.

Les vendes de la indústria farmacèutica a tot el món van créixer un 9,2%, impulsades per Darzalex (daratumumab), un producte biològic per al tractament del mieloma múltiple, Tremfya (guselkumab), un producte biològic per al tractament dels que viuen amb psoriasi en plaques de moderada a greu, i per a adults amb artritis psoriàsica activa, Stelara (ustekinumab), un producte biològic per al tractament de diverses malalties inflamatòries immunomediades, Erleada (apalutamida), un inhibidor del receptor d'andrògens d'última generació per al tractament de pacients amb càncer de pròstata. També van contribuir al creixement les vendes de la vacuna Janssen Covid-19 (Ad26.COV2.S) per a la prevenció del virus SARS-CoV-2.

Les vendes operatives de MedTech a tot el món van créixer el 8,1%, impulsades principalment per productes d'electrofisiologia en solucions intervencionistes, lents de contacte en visió, trauma en ortopèdia i productes de tancament de ferides en cirurgia general.

L'empresa ha assenyalat que manté els punts mitjans d'orientació per a tot l'any 2022 per a les vendes operatives ajustades i els guanys per acció ajustats.

“El nostre acompliment al tercer trimestre demostra la nostra fortalesa i resiliència contínues en els nostres tres negocis”, ha destacat Joaquín Duato, conseller delegat de Johnson & Johnson. “A través dels esforços continus dels nostres equips a tot el món, continuem navegant a l'entorn macroeconòmic dinàmic i ens mantenim enfocats a oferir solucions d'atenció mèdica transformadores. Mirant cap al futur, continuo confiant en el nostre negoci i en la nostra capacitat per continuar avançant a la nostra cartera i cartera innovadores”.

Noticias relacionadas

contador