coronaviruscbvacunajjj

Johnson & Johnson ha reportat durant el primer trimestre del 2022 un benefici net de 7.129 milions de dòlars, xifra que suposa un augment del 3% respecte al mateix període del 2021. Això es tradueix en uns guanys per acció dels 2,67 dòlars, superant així les perspectives de consens, que anticipaven que arribaria als 2,57 dòlars.

  • 149,56$
  • 0,30%

Això ho aconsegueix gràcies a un creixement total de les vendes del 5% des de l'any anterior, fins als 23.400 milions de dòlars, amb un creixement operatiu del 7,7% i un increment operatiu ajustat del 7,9%.

A nivell geogràfic, les vendes dels Estats Units han augmentat des dels 11.111 milions de dòlars dels primers tres mesos del 2021 fins als 11.414 milions en l'exercici actual, mentre que a nivell internacional han passat dels 11.210 milions als 12.012 milions.

Per segments de negoci, salut del consumidor ha experimentat un augment de l'1,6% dels seus ingressos, excloent-ne l'impacte net de les adquisicions i desinversions i la moneda de conversió; amb ell, hi ha hagut una caiguda de l'1,5%. Tot això es deu als productes de venda lliure, entre els quals destaquen els analgèsics Tylenol i Montrin, i Imodium entre els de salut digestiva.

Al farmacèutic, les vendes de les vacunes contra el coronavirus també han contribuït a l'augment dels ingressos. Aquest creixement ha estat parcialment contrarestat per Remicade (infliximab), producte biològic aprovat per al tractament d'una sèrie de malalties inflamatòries immunomediades; Xarelto (rivaroxabà), un anticoagulant oral directe; i Zytiga (acetat d'abiratona), un medicament oral que s'administra un cop al dia en combinació amb prednisona per al tractament del càncer de pròstata metastàtic resistent a la castració. Aquest segment ha experimentat un augment del 6,3% respecte al 2021, fins als 12.869 milions.

Pel que fa a la línia de medicina i tecnologia, l'increment de les vendes ha estat del 5,9%, fins als 6.971 milions de dòlars. Aquestes xifres han estat impulsades pels productes d'electrofisiologia en solucions intervencionistes, lents de contacte i productes de visió quirúrgica en visió, productes de tancament de ferides en cirurgia general, biocirurgia en cirurgia avançada, i malucs, traumatismes i genolls en ortopèdia.

Quant a les previsions, J&J no ha reportat mesures financeres GAAP a futur, perquè no pot predir amb certesa raonable el resultat final dels procediments legals, els guanys i les pèrdues inusuals, les despeses relacionades amb l'adquisició i els ajustaments de valor raonable de la comptabilitat de compres sense un esforç irraonable.

La companyia també ha suspès l'orientació sobre les vendes de vacunes contra la Covid-19, per la qual cosa les seves perspectives no tenen en compte les vendes operatives ajustades, les vendes operatives i les vendes informades estimades de l'antídot.

En qualsevol cas, Johnson & Johnson no ha realitzat grans canvis en les previsions de cara a l'exercici 2022. Manté les perspectives de creixement en vendes operatives ajustades, entre el 6,5% i el 7,5%; manté el rang de les vendes operatives entre els 97.300 milions i els 98.300 milions; retalla tímidament les vendes estimades des de la forquilla de 95.900 milions-96.900 milions als 94.800 milions-95.800 milions; i manté els guanys ajustats per acció.

D'altra banda, la companyia ha anunciat que incrementa el dividend trimestral un 6,6% fins als 1,13 dòlars per títol, un repartiment de guanys que es farà el 7 de juny als accionistes registrats el 24 de maig.

Noticias relacionadas

contador