johnson & johnson, alex gorsky

Johnson & Johnson puja més d'un 4% a la preobertura de Wall Street. La companyia presidida i dirigida per Alex Gorsky celebra al parquet el seu anunci que es dividirà en dues empreses: una dedicada al negoci de prescripció de medicaments i dispositius mèdics, i l'altra, al de productes com tiretes o pólvores de talc.

  • 146,14$
  • -0,46%

Com a resultat, les dues noves companyies cotitzaran per separat a la borsa, una vegada es dugui a terme un procés que recorda el que també va anunciar General Electric aquesta mateixa setmana.

La notícia l'ha avançat The Wall Street Journal i, des de CNBC, reconeixen que a hores d'ara encara no han rebut cap resposta per part de la companyia. Recordem que el seu actual CEO i president ha anunciat que deixarà els dos càrrecs al proper mes de gener, per la qual cosa aquest pas anticipa la revolució que està vivint la companyia.

Gorsky serà succeït per l'espanyol Joaquín Duato. A més, Johnson & Johnson ha aprofitat l'ocasió per anunciar que mantindrà la política actual de dividends després del canvi. Recordem que la seva rendibilitat està actualment a l'entorn del 2,6%.

De tornada a General Electric, les seves accions també van pujar després d'avançar que es dividirà en tres empreses: una dedicada a l'aviació, una altra al sector sanitari i una altra a l'energètic.

Noticias relacionadas

contador