intelcb3

Intel, un dels principals fabricants mundials de xips, ha declarat ingressos per valor de 77.900 milions de dòlars el 2020, una xifra un 8% superior a la registrada el 2019. Es tracta dels ingressos més grans de la seva història.

  • 35,68$
  • -1,60%

Tot i que estava previst que els resultats es coneguessin després del toc de campana, es van filtrar uns moments abans, cosa que li va permetre tancar la sessió de dijous amb un avanç del 6,5%. No obstant això, aquest divendres les seves accions baixen un 4% a la preobertura.

Pel que fa al quart trimestre del 2020, la fabricant de xips ha declarat ingressos de 20.000 milions, una xifra que ha superat les expectatives del mercat.

"Excedim significativament les nostres expectatives per al trimestre, culminant el nostre cinquè any rècord consecutiu", ha explicat Bob Swan, CEO d'Intel, en un comunicat.

La demanda del 'rendiment informàtic que ofereix Intel segueix sent molt forta i el nostre enfocament en les oportunitats de creixement està donant els seus fruits. Ha estat un honor liderar aquesta meravellosa empresa i estic orgullós del que hem aconseguit com a equip. Intel es troba en una sòlida posició estratègica i financera mentre fem aquesta transició de lideratge i portem intel al següent nivell", ha assegurat Swan després de presentar els que seran els últims resultats amb ell al comandament.

El proper 15 de febrer Pat Gelsinger serà el nou conseller delegat d'Intel. El canvi de lideratge es produeix després que durant el 2020 els diversos els problemes en la producció de la seva gamma de xips de 7 nanòmetres va provocar un retard en el seu llançament al mercat.

Noticias relacionadas

contador