amende-de-425-millions-de-dollars-pour-citigroup

Els guanys de Citigroup han caigut al quart trimestre del 2021 fins als 3.170 milions de dòlars, xifra que suposa un important descens des dels 4.300 milions del mateix període però del 2020. Tot i així, ha superat les previsions de consens.

Els analistes esperaven que el benefici per acció arribés als 1,39 dòlars, mentre que s'ha situat a 1,46 dòlars. Així mateix, els ingressos han estat de 17.000 milions de dòlars, mentre que s'estimava que arribaria als 16.850 milions.

Citi ha informat que aquests resultats inclouen l'impacte de 1.200 milions de dòlars abans d'impostos de les desinversions realitzades als negocis de banca de consum a Àsia. Si aquesta no es comptabilitzés, el benefici per acció arribaria als 1,99 dòlars.

Així mateix, Citi ha tingut més despeses durant el trimestre per fer front als problemes identificats pels reguladors als seus sistemes de control.

Per àrees de negoci, la banca d'inversió ha tingut un bon trimestre pel frenesí de les fusions i adquisicions i ha impulsat els ingressos del grup de clients institucionals un 4%. Mentrestant, els de Treasury and Trade Solutions, considerat com el negoci més fort de l'entitat, han baixat un 1% pels tipus d'interès baixos.

Noticias relacionadas

contador