ep oficinas de citi en latinoamerica
CITI

L''amenaça' per part de Citi ha fet efecte. L'entitat havia donat de termini fins a aquest 14 de gener perquè els treballadors es vacunin contra la Covid-19 a canvi de mantenir el seu lloc a l'empresa. Arribat aquest dia, el 99% dels treballadors està immunitzat.

"L'octubre, Citi va anunciar que estar completament vacunat abans del 14 de gener del 2022 seria una condició per treballar als EUA. A 13 de gener, hem aconseguit el 99% de compliment de la política. Aquest nivell de compliment ens ajuda a crear un lloc de treball més segur, protegir les seves famílies i les nostres comunitats i garanteix la continuïtat de les nostres operacions de negocis”, explica en un comunicat.

Citi assenyala també que ha brindat una gran quantitat de suport per ajudar a complir el requisit, cosa que inclou incentius, establir clíniques de vacunació, atorgar temps lliure remunerat per vacunar-se i organitzar sessions de preguntes i respostes.

Pel que fa a aquest petit percentatge que encara no s'ha posat la vacuna, Citi espera que es redueixi aquests dies. A més, "els treballadors que deixen Citi perquè van optar per no complir aquesta política són benvinguts a postular-se per a llocs vacants a l'empresa en el futur, si decideixen complir-la", assegura.

Noticias relacionadas

contador