jpmorgan logo dl banks usa 1
JP Morgan

JP Morgan Chase & Co ha registrat una caiguda del 14% en els guanys del quart trimestre, fins a 10.400 milions de dòlars, encara que va superar les estimacions dels analistes. El bon exercici en la unitat de banca d'inversió va compensar una desacceleració en la divisió comercial.

  • 150,80$
  • -4,49%

El director d'operacions de JPMorgan, Daniel Pinto, va dir al mes passat durant una conferència que els ingressos comercials del quart trimestre s'encaminaven a una caiguda del 10%, impulsada per una disminució en l'activitat de renda fixa des de nivells rècord. Per compensar això, s'espera un augment del 35% a les tarifes de banca d'inversió.

El dèficit comercial de JP Morgan es va veure esmorteït per un altre trimestre sòlid per a la banca d'inversió, ja que l'activitat global de fusions i adquisicions va trencar rècords històrics el 2021.

El banc es va veure obligat a pagar 200 milions de dòlars en multes al mes passat per resoldre els càrrecs que la seva divisió de Wall Street permetia als treballadors fer servir aplicacions de missatgeria per eludir les lleis de manteniment de registres.

Noticias relacionadas

contador