amende-de-425-millions-de-dollars-pour-citigroup

Citigroup ha informat aquest divendres dels seus resultats de el quart trimestre del 2020, un període en què va registrar una caiguda de el 7% en els guanys, fins als 4.600 milions de dòlars, però va superar les expectatives de Wall Street, ja que una millor perspectiva econòmica li va permetre alliberar efectiu que prèviament havia reservat per a préstecs incobrables.

El paquet d'estímul de 900.000 milions de dòlars aprovat al desembre i el pla de l'administració entrant del pròxim president dels EUA, Joe Biden, d'injectar 1,9 bilions de dòlars per donar suport a les llars i a les petites empreses ha augmentat la confiança en què els bancs podran superar la pandèmia de la Covid-19 sense pèrdues generalitzades.

Citi, que va nomenar Jane Fraser com a directora executiva, la primera directora executiva d'un banc de Wall Street, va alliberar 1.500 milions de dòlars de les seves reserves per pèrdues creditícies, a les quals havia afegit més de 10.000 milions a principis d'aquest any.

En general, el banc amb seu a Nova York va registrar guanys de 2,08 dòlars per acció, per sota dels 5.000 milions, o dels 2,15 dòlars per acció, d'un any abans.

Els ingressos van disminuir un 10% respecte al període de l'any anterior, principalment reflectint menors ingressos en Banca de Consum Global (GCB), Grup de Clients Institucionals (ICG) i Corporatiu.

Noticias relacionadas

contador