boeingpib
13,99$
  • 0,01$
  • 0,07%

Boeing segueix sense aixecar el cap. La fabricant nord-americà ha registrat el seu primer any amb números vermells des de 1997. La crisi dels 737 Max continua tot i que finalment el model de l'avió abatut a l'est de l'Afganistan recentment era de la canadenca Bombardier, i no de Boeing com es va especular en un primer moment. Fins i tot amb aquests resultats, els seus títols pugen més d'un 2% a Wall Street.

Boeing va registrar un BPA negatiu de 2,33 dòlars durant el quart i últim trimestre del 2019. Els ingressos durant aquest període van caure un 37% fins als 17.900 milions de dòlars.

La companyia segueix bregant amb la crisi dels seus 737 Max que van protagonitzar dos fatals accidents que van deixar 346 morts. Boeing va deixar de fabricar aquest model aquest mateix mes després que l'organisme regulador li impedís alçar el vol des del passat mes de març.

Segons fonts properes a la companyia consultades per CNBC, Boeing té assegurada la concessió de almenys 6.000 milions dels bancs fins al moment i s'està parlant amb altres prestadors per obtenir més contribucions. Alguns dels bancs que ja s'han compromès a contribuir al préstec són Citigroup, Bank of America Merrill Lynch, Wells Fargo i JP Morgan.

Noticias relacionadas

contador