ep boeing 737
BOEING - Archivo
169,82$
  • -0,41$
  • -0,24%

Els experts de Berenberg han retallat la seva valoració sobre Boeing després de l'últim accident d'un 737 que ha causat més de 170 víctimes mortals. La companyia rebaixa l'empresa fins a 'mantenir' des de 'comprar', i en retalla el preu objectiu fins als 350 dòlars des dels 410 dòlars previs.

Berenberg atribueix aquesta retallada als ajustos que Boeing està fent sobre el seu model 737 MAX després dels dos accidents mortals que van causar centenars de morts. Aquests ajustos "han durat molt més del que nosaltres o qualsevol esperava", apunta, i "la decisió d'aturar la producció de MAX afegeix més incertesa, tant sobre els temps com sobre els costos".

Aquests analistes afegeixen que l'accident mortal conegut aquest dimecres a l'Iran, tot i no estar relacionat amb el model MAX, "suma més pressió sobre l'acció".

"Ara assumim que el MAX tornarà a estar operatiu a mitjan del segon trimestre, amb càrrecs associats d'uns 4.000 milions de dòlars", expliquen.

A llarg termini, un cop superat l'impacte del MAX, "Boeing segueix sent una proposta atractiva", afegeix Berenberg. No obstant això, precisen que la situació del MAX "seguirà pesant a curt termini". "Fins que hi hagi més claredat, ens inclinem per fer un pas enrere en la nostra recomanació", conclou.

Noticias relacionadas

contador