ep archivo   tienda de adolfo dominguez en china
ADOLFO DOMÍNGUEZ - Archivo

Adolfo Domínguez ha anunciat aquest dijous que, al primer trimestre de l'exercici fiscal 2023/2024 (entre març i maig del 2023) va perdre 3,5 milions, per sobre dels -2,18 milions del mateix període de l'exercici fiscal previ, per "la inversió continuada en el desenvolupament de projectes de digitalització i les noves obertures". Aquests mateixos motius fan que l‟EBITDA disminueixi fins als 402.000 euros des dels 884.000 euros de fa un any.

  • 5,38€
  • 4,26%

Durant els primers tres mesos de l'exercici, la companyia reforça la seva inversió respecte al 2021 amb la consolidació de projectes per a l'optimització de la seva operativa logística, digitalització i la posada en marxa de noves plataformes per a una interacció més gran amb la seva cartera de clients, ha precisat en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Les vendes del grup tèxtil gallec durant el període van augmentar un 13,5%, fins als 21,8 milions d'euros, mentre que les vendes internacionals van pujar un 32,2%. La internacionalització continua impulsant el creixement de la marca de moda d'autor, ha precisat la companyia.

Adolfo Domínguez compta amb un 58% dels punts de venda fora d'Espanya. L'empresa ha obert una botiga per setmana durant el primer trimestre de l'exercici fiscal 2023/24 i ha expandit la seva presència al Japó, l'Orient Mitjà i l'Amèrica Llatina.

Entre les obertures, destaca l'espai de la marca de moda d'autor a l'outlet premium de Mitsui Park Kadoma a Osaka (Japó) i la seva nova botiga al Dubai Hills (Dubai, Emirats Àrabs), fruit de l'acord signat amb Chalhoub Group. A més, la marca ha començat la seva activitat a l'Equador, Panamà i el Paraguai.

Adolfo Domínguez compta amb 347 punts de venda a 22 països i una facturació anual de 114,2 milions d'euros (exercici 2022/23).

“Després d'assolir el camí de la rendibilitat, assentem les bases per créixer de manera sostenible. Apostem per la internacionalització i la innovació com a principals palanques per impulsar-nos cap al futur”, afirma Antonio Puente, conseller delegat d'Adolfo Domínguez.

Noticias relacionadas

contador