ep archivo   adolfo dominguez 20220427115904
ADOLFO DOMÍNGUEZ - Archivo

Adolfo Domínguez ha publicat un comunicat aquest divendres en què anuncia la seva intenció de pactar amb els treballadors un nou sistema de retribució de comissions per venda a Espanya. Per a aquest procediment, l'empresa ha sol·licitat la constitució d'una comissió negociadora en què es trobin la direcció de la companyia i la comissió representativa dels treballadors.

  • 4,78€
  • 0,65%

L'empresa ha assegurat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que la seva intenció és "traslladar la productivitat de les vendes a la plantilla amb dret a retribució variable per comissions per vendes", per incentivar el creixement, "la competitivitat i la rendibilitat de la companyia".

A més, ha assenyalat que el nou sistema de retribució variable per comissions per vendes "persegueix un sistema actualitzat per a tot el col·lectiu de les botigues i més enfocat en el creixement de la companyia".

Finalment, Adolfo Domínguez ha recordat que el procediment es basa en la Llei de l'Estatut dels Treballadors "en relació amb les modificacions substancials de condicions de treball de caràcter col·lectiu", per la qual cosa l'inici del procediment es notificarà als representants legals dels treballadors de les botigues amb dret a retribució variable per comissions per vendes.

contador