ep archivo   adolfo dominguez 20220427111009
ADOLFO DOMÍNGUEZ - Archivo

Adolfo Domínguez ha aprovat un nou model d'incentius (comissions per vendes) amb la plantilla amb l'objectiu de consolidar el creixement en vendes. La companyia ha pactat el nou acord amb gairebé la totalitat de la plantilla, amb el suport de 12 dels 13 representants laborals.

El nou model retributiu promou tant les vendes individuals com les de cada botiga i estableix un sistema que impulsa tota la cadena de venda a Espanya, des de caixers, magatzemistes fins a venedors, caps o segons encarregats de cada establiment.

La implantació del nou model d'incentius es produeix després que la companyia de moda hagi assolit el nivell de vendes previ a la pandèmia, amb 114,2 milions d'euros facturats a l'últim exercici.

El nou sistema començarà a aplicar-se l'1 d'agost, tot i que tots els professionals de les botigues podran acollir-s'hi ja aquest mes si els resulta més favorable que l'actual.

Fa cinc anys que Adolfo Domínguez aplica un projecte de reposicionament de les seves botigues a Espanya, i les situa a barris i carrers amb més trànsit de clients. La gran majoria dels seus establiments a les principals ciutats espanyoles ja han estat reposicionades des de Madrid o Barcelona, a Bilbao, Valladolid, Ourense o Màlaga.

El pla de reposicionament està acompanyat per una nova arquitectura de botigues, més lluminoses i acollidores, així com el desenvolupament d'una internacionalització més gran. El 57% de les 339 botigues de la companyia al tancament del darrer exercici estan situades fora d'Espanya, després de l'obertura de 27 botigues noves.

El grup Adolfo Domínguez va concloure l'exercici 2022/23 amb una plantilla de 957 professionals i botigues a 18 països.

Noticias relacionadas

contador