ep archivo   la presidenta de adolfo dominguez adriana dominguez y el director general antonio
ADOLFO DOMÍNGUEZ - Archivo

Adolfo Domínguez ha tancat el període comprès entre març i novembre del 2022 (primers nou mesos del seu exercici fiscal 2022-2023) amb unes pèrdues netes de 2,2 milions d'euros enfront dels -10,8 milions del mateix període del 2021.

  • 4,60€
  • -3,77%

Les vendes de la companyia durant aquests mesos van créixer un 22,6%, fins a assolir els 74 milions d'euros. L'EBITDA va millorar fins a 7,8 milions des dels -2,7 milions de l'any anterior i encadena sis trimestres en positiu. El marge brut es va situar en un 61,2%, quatre punts percentuals més que la dada del mateix període de l'exercici anterior.

La marca d'autor ha destacat que les vendes entre març i novembre creixen a tots els mercats on té presència. A Europa, amb Espanya com a mercat principal, la facturació augmenta un 19%. A la resta dels continents, les vendes augmenten en un 32,5%, impulsades especialment per Mèxic, principal filial estrangera del grup.

DIGITALITZACIÓ I SOSTENIBILITAT

La companyia ha subratllat que la digitalització i la innovació constant són dos elements clau en el rejoveniment que experimenta la marca. Al desembre, va fer els seus primers passos en el lloguer de peces amb una col·lecció càpsula disponible en un marketplace online especialitzat.

La iniciativa de peces de lloguer està en línia d'altres projectes engegats per l'empresa, que combinen inversions en sostenibilitat i tecnologia.

El grup de moda compta amb 343 punts de venda a 19 països.

Noticias relacionadas

contador