• Oceanwood Capital ha elevat la seva participació fins al 17% des de l'anterior 12%
  • L'entitat es troba en ple procés d'ampliar capital per 500 milions d'euros
ep sucursal banco liberbank

Liberbank compta amb un nou fons entre els seus accionistes. Es tracta de Double Black Diamond Offshore, una entitat financera amb seu a les Illes Caiman però que realitza les seves operacions des de Londres.

  • 0,28€
  • 1,72%

Segons ha declarat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Double Black Diamond Offshore controla l’1,297% del capital social de Liberbank, cosa que el converteix en el setè major accionista de l'entitat asturiana, segons les dades del regulador.

Aquest nou fons se suma als quals ja hi han declarat una participació rellevant després de la venda del 19% del capital que van realitzar les tres fundacions de les caixes d'estalvis presents a l'accionariat (Astúries, Cantàbria i Extremadura). Per exemple, Oceanwood Capital ha elevat la seva participació fins al 17% des de l'anterior 12% i s'ha convertit en el segon major accionista.

A més, Wellington Management ha declarat una participació superior al 4,16% i Lansdowne Partners ha assolit gairebé el 2% del capital. Per la seva banda, la Fundació de la Caixa d'Astúries ha reduït la seva participació fins al 24%, la de la Caixa Cantàbria, al 3% i la de la Caixa d'Extremadura per sota del 5%.

Per la seva banda, Fernando Masaveu, president de Corporació Masaveu, manté una participació del 5,6%, encara que aquest percentatge no ha estat actualitzat des de principis de 2016. De la mateixa manera, l'empresari mexicà Ernesto Luis Tinajero controla el 7,5% del capital, encara que la seva participació es manté invariable des de principis de 2017.

Noticias relacionadas

contador