• Fa poques jornades, Lazard Asset Management en va superar el 5%
  • La Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI) també en posseeix un 5%
ep presidenteenagas antoni llarden
EUROPA PRESS

Amundi Asset Management, la gestora d'Europa per volum d'actius, ha superat el 3% en el capital d'Enagás, segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 13,78€
  • 0,44%

En concret, la gestora gala ha elevat la seva participació a la companyia que presideix Antonio Llardén de l’1,925% al ​​3,015% del capital. A preus de mercat, aquest paquet té un valor superior als 171.800.000 d'euros.

Del total de la participació que Amundi ostenta en el capital del gestor tècnic del sistema gasista, un 2,23% ho fa per compte de Credit Agricole.

Aquest moviment en l'accionariat d'Enagás es produeix després del realitzat per Lazard Asset Management, que fa uns dies va reforçar la seva aposta per l'empresa fins a erigir-se en el seu primer accionista, en elevar la seva participació per sobre del 5%.

En concret, Lazard Asset Management posseeix un total de 12,11 milions de títols d'Enagás, representatius d'un 5,07%, de manera que es converteix en el principal accionista d'Enagás, superant així la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI), que en posseeix un 5%.

En l'accionariat de la companyia propietària de la xarxa d'infraestructures gasistes a Espanya també figuren altres grans fons internacionals, com BlackRock (3,25%), Bank of America (3,61%), State Street Corporation (3%) o Fidelity International, (1,9%).

Noticias relacionadas

contador