Notícies de polsos

ep la secretaria del departamento del tesoro de eeuu janet yellen

Lleus pujades a Wall Street després de les dades d'ocupació i a l'espera del sector serveis

Wall Street comença el dia amb un rebot moderat després de tancar el dimarts amb signe mixt, en una jornada amb caigudes pròximes al 2% per al Nasdaq. Els fabricants de xips van caure i Apple i Amazon van baixar amb força per les renovades tensions geopolítiques entre la Xina i Taiwan i la relliscada de la secretària del Tresor, Janet Yellen, qui va reconèixer que "pot ser que els tipus d'interès hagin de pujar alguna cosa per a assegurar-se que la nostra economia no es sobrescalfi".

ep archivo   dogecoin moneda virtual parodia de bitcoin

El dogecoin supera els 0,6 dòlars, què hi ha darrere del brutal ral·li d'un 50% en 24 hores?

La moneda que va començar com una paròdia de les criptodivisas ha passat, en qüestió de mesos, a ser la ‘nena bonica’ d'un mercat que porta setmanes bolcat en les ‘altcoins’. La forta pujada del dogecoin d'aquest mes de maig sembla no tenir fre i el token favorit d'Elon Musk ha depassat els 0,6 dòlars amb folgança en una carrera alcista de més del 50% en 24 hores, que supera el 1000% en 2021 i la seva capitalització de mercat depassa els 86.000 milions. Només cal recordar que al gener el seu valor se situava per sota del cèntim de dòlar.

ep archivo   pantalla del ibex 35 con el grafico historico de la cotizacion del ibex en la sede de

L'Ibex, una altra vegada al caient dels 9.000 punts després de les bones dades macro

Les borses europees reprenen les alces aquest dimecres després de la recollida de beneficis de la passada sessió que, en el cas del Dax, va ser especialment acusada (-2,5%). L'Ibex, que va arribar a pujar més d'un 1% i tocar l'anhelada resistència dels 9.000 punts, es va donar la volta i va acabar tancant amb descensos del 0,7%. Avui torna a avançar amb ganes i ja se situa una altra vegada al caient dels 9.000, amb una revaloració del 1,4% (8.952 punts).