wall street portada bandera bolsamania
38.503,69
  • -
  • -

Wall Street obre aquest divendres amb sòlids guanys d'entre el 0,5% i el 0,8% en les seves tres principals índexs. I ho fa amb la mirada posada en els seus bancs, concretament, en JP Morgan i Wells Fargo, que han inaugurat avui la temporada de resultats trimestrals. En el cas del primer, puja un 4% després de convèncer amb els seus comptes i batre les expectatives en obtenir un benefici de 9.180 milions de dòlars durant el primer trimestre.

Per la seva banda, Walls Fargo va ingressar un 15,6% més entre gener i març, fins als 5.900 milions de dòlars. Així eleva el benefici per acció fins als 1,2 dòlars, des dels 96 centaus de l'any passat. Els títols de la companyia cauen un 0,58%

Dins del front empresarial destaca la caiguda de Netflix, que es deixa més d'un 2% després que Disney presentés aquest dijous al seu Dia de l'inversor la seva primera plataforma de reproducció en continu, Disney+. Aquest servei arribarà als EUA el proper 12 de novembre i els analistes del mercat preveuen que sigui un catalitzador per a l'acció. Davant la confirmació d'aquesta notícia, els títols de Disney es disparen gairebé un 11%.

Al Nasdaq, Tesla puja un 0,5% després d'anunciar que deixarà de vendre en línia la Model 3 de 35.000 euros, un dels més econòmics. Al Dow Jones, les mirades estan posades en Chevron que planeja comprar Anadarko Petroleum per 33.000 milions de dòlars. Les accions de la companyia cedeixen un 4,5%.

En el capítol de futurs salts al parquet, Uber ha reconegut pèrdues de més de 3.000 milions de dòlars al fullet de la seva OPV. El seu principal competidor, Lyft, que va començar a cotitzar fa dues setmanes, baixa més d'un 1%.

En matèria macro, aquest divendres s'ha presentat l'índex de preus a la importació el març, que es va situar al 0,6% enfront del 0,4% que esperava el consens del mercat. Per tant, aquesta dada ha estat millor del que s'esperava. El mateix ha passat amb l'índex a l'exportació, que ha estat del 0,7% enfront del 0,2% previst. Avui també es donarà a conèixer el sentiment del consumidor de la Universitat de Michigan i l'índex de preus d'importació i exportació.

Al mercat de matèries, el petroli West Texas puja més d'un 1%, fins als 64,24 dòlars. Per la seva banda, l'euro s'aprecia un 0,65% fins als 1,1318 dòlars. I al mercat de deute, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys puja fins al 2,54%, mentre que el bo a 2 anys se situa al 2,39% i el bo a 3 mesos baixa fins al 2,42%.

Noticias relacionadas

contador