Notícies de polsos usa

jamie dimon jp morgan portada

Dimon (JP Morgan): "Tenim recursos per sortir d'aquesta crisi com un país més fort"

El conseller delegat de JP Morgan, Jamie Dimon, ha volgut enviar un missatge d'esperança a la seva carta anual. "Tenim els recursos per sortir d'aquesta crisi com un país més fort. Amèrica continua sent la nació més pròspera que el món hagi vist mai", ha subratllat. Al mateix temps, Dimon ha recalcat la fortalesa de l'entitat que dirigeix per afrontar aquesta situació.

ep el presidente de los eeuu donald trump

S&P confirma la nota 'AA+' dels EUA amb perspectiva estable

L'agència Standard & Poor's va confirmar aquest dijous la nota AA+ del deute a llarg termini dels Estats Units tot i l'endeutament del país, que acaba de llançar un pla d'ajuda econòmica de 2,2 bilions de dòlars per mitigar la crisi generada pel coronavirus.

coronavirus-usa-trump-contraint-gm-a-fabriquer-des-respirateurs

L'atur als EUA ja mira cap a nivells de la postguerra i "pot disparar-se més del 10%"

Els Estats Units treu el cap a l'abisme. Al blanc i negre de la postguerra. La seva economia acaba de sumar 6,6 milions més de peticions del subsidi d'atur setmanals, que ja escalen fins als 10 milions en només dues setmanes, "i comença a confirmar els pitjors temors de la Fed i els mercats", apunten els analistes de Close Brothers. La crisi del coronavirus no s'acaba, i experts com els d'Aberdeen Standard Investments ja anticipen que l'atur arribi a disparar-se a més del 10% durant els pròxims mesos.