bitcoincbdolar1

Les xarxes socials comencen a moure de cara a aquest 7 de setembre, data a partir de la qual el bitcoin serà moneda de curs legal a El Salvador. Els usuaris animen a comprar petites quantitats de la 'cripto' per donar suport als plans del país.

Que internet és molt poderós, ja ho saben els mercats de renda variable. Reddit ha estat la llar d'alguns dels creadors de l'èxit de GameStop, AMC o Clover Health, accions que s'han disparat per l'acció coordinada dels que escriuen a aquest fòrum.

Ara, un grup d'usuaris d'aquesta web i de Twitter estan discutint plans per comprar 30 dòlars de bitcoin en massa al 7 de setembre per commemorar la llei d'El Salvador, que converteix la 'cripto' en moneda de curs legal.

"He volgut dir això com més d'un gest de suport, en lloc d'una bomba. És la primera vegada que una nació ha adoptat bitcoin. Aquest és un moment important", deia un usuari a Reddit amb gran acollida per part de la comunitat.

El Salvador ha començat a instal·lar caixers automàtics als quals els ciutadans podran convertir el testimoni en dòlars nord-americans i el Govern ha creat un fons de 150 milions per recolzar-lo.

La mare de totes les criptodivises ha tocat màxims als 52.000 dòlars aquest dilluns, superant resistències i prolongant el seu ral·li sense baixar, a aquestes hores, dels 51.000 dòlars.

Noticias relacionadas

contador