ep bola asiatica
CHINA STRINGER NETWORK - Archivo
37.068,35
  • -
  • -2,66%

Les accions d'Àsia-Pacífic han cotitzat amb signe mixt aquest dijous, ja que els valors tecnològics de la regió s'han vist afectats per les vendes del sector durant la nit a Wall Street.

Al Japó, el Nikkei 225 ha pujat un 0,87%, mentre que l'índex Topix ha guanyat un 1,13%. El Kospi de Corea del Sud ha avançat un 0,11%.

Els valors de la Xina continental han baixat, amb el compost de Xangai per sota de la línia de flotació, mentre que el component de Shenzhen ha cedit un 0,103%. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha pujat lleugerament.

L'S&P/ASX 200 d'Austràlia ha cotitzat lleugerament a l'alça.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha cedit un 0,19%.

L'atenció passa per les empreses xineses que cotitzen a Hong Kong, ja que s'ha estès el temor que algunes empreses puguin ser suspeses definitivament de Wall Street. Alibaba baixava més d'un 4%, Baidu s'enfonsava més d'un 8%, Jd.com queia més d'un 4% i NetEase baixava gairebé un 3%.

La reacció d'aquests valors es produeix un dia després que la Comissió de Valors dels Estats Units (SEC) adoptés una llei anomenada Holding Foreign Companies Accountable Act, que va ser aprovada per l'administració de l'expresident Donald Trump. Segons el text, certes empreses identificades per la SEC hauran de ser auditades per un organisme de control estatunidenc. Aquestes empreses hauran de presentar documentació per establir que no són propietat o no estan controlades per una entitat governamental en una jurisdicció estrangera.

Noticias relacionadas

contador