dl seoul south korea shopping night asia pb
Sharecast / min woo park via Pixabay

Tancament mixt dels parquets del continent asiàtic en una jornada durant la qual les accions de la Xina continental han lluitat per trobar direcció, oscil·lant entre els guanys i les pèrdues a mesura que els temors per l'avenç de la Covid s'incrementen amb l'ampliació de les proves massives per part de Pequín.

L'índex compost de Xangai s'ha desplomat per darrer cop un 0,82%, mentre que el component de Shenzhen ha caigut un 1,11%. El CSI 300 ha baixat un 0,39%.

L'índex Hang Seng de Hong Kong s'ha desmarcat de la tendència i ha pujat un 0,54%, sumant-se als guanys del matí després de caure més d'un 3% al dia anterior. L'índex Hang Seng Tech ha pujat més del 3%.

Pel que fa als resultats empresarials, HSBC ha presentat els resultats del primer trimestre, que han mostrat que el benefici abans d'impostos es va reduir un 27% en comparació de l'any anterior, fins als 4.200 milions de dòlars. Tot i així, ha superat l'estimació mitjana de 3.720 milions de dòlars de 16 analistes recopilada per HSBC. Les accions de HSBC que cotitzen a Hong Kong han baixat un 2,8%.

Entre les empreses que més han pujat a Hong Kong hi ha ZTE, que ha avançat un 7,5%.

El Nikkei 225 japonès ha pujat un 0,5% i el Topix, un 0,23%. El Kospi de Corea del Sud ha pujat un 0,38%.

Les accions australianes, però, han caigut en reprendre's les operacions després del dia festiu de dilluns. L'S&P/ASX 200 s'ha desplomat un 2%.

Noticias relacionadas

contador