coronavirus-un-homme-portant-un-masque-devant-le-batiment-du-shanghai-stock-exchange
38.787,38
  • -132,88
  • -0,34%

Pujades a les borses xineses aquest dimecres durant una sessió amb alces moderades a Àsia, durant la qual els inversors s'han deixat portar per la calma dels parquets mundials.

Les accions de la Xina continental han deixat avenços, impulsades pel seu promotor immobiliari més endeutat, Evergrande, i d'algunes de les seves unitats de negoci que s'han disparat. Els títols de la companyia han pujat més d'un 8% després que l'empresa digués durant una presentació que estava en converses per vendre participacions en les seves unitats, que inclouen Evergrande Property Services i Evergrande New Energy Vehicle Group.

Després de les notícies, les accions d'Evergrande Property Services han pujat més d'un 16%, mentre que la unitat de vehicles de nova energia s'ha disparat més d'un 8%.

A més, les accions de la regió han acabat en positiu gràcies a l'auge dels preus del petroli.

L'índex compost de Xangai ha pujat un 0,27%, mentre que el component de Shenzhen ha avançat un 0,15%. L'índex Hang Seng de Hong Kong s'ha anotat un 0,21%.

El Nikkei 22b5 del Japó ha guanyat un 0,51%, mentre que el Topix s'ha disparat un 0,9%. El Kospi sud-coreà ha baixat un 0,65%.

L'S&P/ASX 200 d'Austràlia ha pujat un 0,32%.

Noticias relacionadas

contador