cbasia93 short1
37.068,35
  • 0,00
  • -2,66%

Les borses asiàtiques han tancat aquest dimarts amb lleus caigudes, abans de la reunió de la Reserva Federal dels EUA (Fed). Els inversors han incrementat la cautela, ja que preveuen un gir acomodatici del banc central i una revisió a la baixa de les seves projeccions de pujades de tipus d'interès.

Aquest canvi manté el dòlar subjugat davant els seus principals rivals, a prop de mínims de dues setmanes contra l'euro, per exemple, mentre el ien encadena tres sessions d'alces que l'aproximen els 111,00 iens per dòlar.

La fortalesa de curt termini de la divisa nipona ha deixat un tancament pla al Nikkei (-0,08%). En altres llocs, l’ASX 200 d'Austràlia cedeix un 0,1% i el Kospi SEU de Corea del Sud ho fa un 0,09%. El Hang Seng a Hong Kong ha aconseguit un avanç del 0,14%, mentre que el compost de Xangai s'ha deixat un 0,18%, gairebé el mateix que ha pujat el de Shenzhen (+0,17%).

Els moviments es van produir abans d'una reunió de política monetària de dos dies per part de la Fed, que començarà aquest dimarts. Les expectatives del mercat per a un augment de taxes són de zero, segons l'eina FedWatch del Grup CME. No obstant això, els inversors buscaran pistes sobre la perspectiva econòmica del banc central. La Reserva Federal havia assenyalat que serà "pacient" en augmentar les taxes durant la seva anterior reunió d'aquest any.

Noticias relacionadas

contador