cbasia9 short1
22.438,65
  • -176,04
  • -0,78%

Les borses asiàtiques han acabat en el vermell aquest dijous, amb caigudes en pràcticament tots els parquets continentals, llastats pels lleus descensos de dimecres a Wall Street.

Amb els inversors molt pendents dels resultats empresarials, el Nasdaq 100 va marcar un nou màxim als 7.715 punts, però la borsa nord-americana va retrocedir al tancament. A més, les dades macro nipons d'activitat industrial i manufacturera han deixat resultats decebedors. El Nikkei ha tancat amb un declivi del 0,84%.

A la Xina continental, els compostos de Xangai (-0,4%) i de Shenzhen (-0,52%) també s'han ubicat en el vermell, tot i les notícies que les autoritats xineses exploren amb els EUA la possibilitat que la cimera entre els presidents Xi Jinping i Donald Trump, per ratificar l'acord comercial, es produeixi el maig. Al final d'aquest mes, el president dels EUA viatja al Japó i consideren que seria una bona oportunitat. El Hang Seng de Hong Kong també ha tancat amb caigudes del 0,5%.

A la resta del continent, els parquets del Sud-est asiàtic han acabat amb pèrdues d'entre un 0,2% i un 0,6% i al Pacífic, l'ASX200 australià ha pujat un 0,05%, mentre l'NZX50 ha cedit un 0,2%.

contador