jerome-powell-presidente-reserva-federal
REUTERS/Sarah Silbiger
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Les principals borses del continent asiàtic han acabat en verd aquest dijous, després de la retallada de tipus de la Reserva Federal dels EUA (Fed) d'un quart de punt dimecres. El banc central va mostrar una postura menys flexible del que s'esperava pel que fa a la seva política econòmica i va enviar senyals de profunda divisió pel que fa al curs que aquesta ha de prendre durant la resta de l'any.

Les borses de la Xina continental han tancat amb alces del 0,4% en el compost de Xangai i de l'1% en el de Shenzhen, mentre que el Hang Seng de Hong Kong ha deixat caigudes de l'1,2%. El Nikkei japonès ha avançat un 0,4% després que el Banc del Japó hagi mantingut la seva política monetària sense canvis, com era àmpliament esperat. El Topix nipó ha pujat un 0,8%.

Al Pacífic, l'ASX200 australià ha acabat la jornada amb una alça de mig punt, mentre l'NZX50 de Nova Zelanda ho ha fet amb una pujada del 0,24%. Aquesta passada matinada, l'Oficina d'Estadística australiana ha publicat les dades del mercat laboral d'agost que s'han incrementat al 5,3%.

En altres llocs, el Kospi de Corea del Sud també deixa avenços, mentre que els parquets del Sud-est asiàtic estan en vermell.

Noticias relacionadas

contador