ep tres jovenes de rasgos asiaticos caminan por el distrito madrileno de usera protegiendo su rostro
Eduardo Parra - Europa Press

Els mercats d'Àsia-Pacífic han registrat caigudes aquest dimecres, després que les accions de Wall Street es desplomessin aquest dimarts als EUA. Les borses xineses i Austràlia han liderat les pèrdues als principals índexs de la regió.

Les accions de la Xina continental van acabar en vermell, amb el compost de Shangai caient un 1,07% mentre que el component de Shenzhen va baixar un 2,214%. L'índex Hang Seng d'Hong Kong va caure un 0,97%.

Les dades de la inflació xinesa d'agost publicats el dimecres van mostrar que l'índex de preus al productor va disminuir un 2,0% a l'agost respecte a l'any anterior, segons l'Oficina Nacional d'Estadístiques de la Xina, en línia amb les expectatives d'una caiguda del 2,0% en una enquesta de Reuters. L'índex de preus al consumidor a l'agost va pujar un 2,4% en comparació amb l'any anterior, també en línia amb les expectatives.

A Austràlia, l'S&P/ASX 200 també va veure considerables pèrdues d'un 2,43%, amb accions dels principals bancs del país com el Commonwealth Bank d'Austràlia i Westpac caient.

Al Japó, el Nikkei 225 va caure un 1,14% mentre que l'índex Topix es va replegar un 1,13%.

El Kospi de Corea del Sud també va caure un 0,61%.

En general, el MSCI Àsia ex-Japó va caure un 1,06%.

Noticias relacionadas

contador