• El Taiex cedeix un 1,43%
  • La caiguda de Tencent arrossega el Hang Seng de Hong Kong
0cbasia921j2

L'onada de vendes en els valors tecnològics de les borses mundials ha tingut la seva rèplica durant la sessió asiàtica. Les caigudes en empreses com Samsung o Tencent han llastrat els selectius de Taiwan i Hong Kong, mentre els parquets de la regió es tenyeixen de vermell.

El Taiex, on aquests valors tenen fort pes es deixa un 1,42%, i cau a un mínim de dos mesos. El Kospi sud-coreà cau també un 1,45%, amb Samsung Electronics deixant-se un 3,42%. Els dos índexs cauen un 7% i un 8%, respectivament aquesta setmana. Al Hang Seng de Hong Kong el que s'emporta la palma és Tencent, que tanca un 3,30% a baix, a més d’AAC Technologies i Sunny Optical que es deixen un 6%. L'índex es deprecia un 1,51%.

Les borses de la Xina continental, que fa una setmana que estan donant mostres de debilitat, cauen un 0,61% Xangai i un 1,19% Shenzhen, mentre el Nikkei és un oasi en verd, amb una pujada del 0,57%. Al Pacífic, l’NZX neozelandès també creix mig punt, mentre que l’ASX200 australià cau un 0,70%.

En altres llocs, Malàisia també acaba en verd, amb una pujada d'un 0,24%, mentre Tailàndia cau un 0,47%. Singapur acaba pla i el Sensex de Bombai cau un 0,83%.

Noticias relacionadas

contador