dl shanghai china city asia pudong bund river buildings prc peoples=republic of china pb
Sharecast / Jeremy Zhu via Pixabay

Les accions dels parquets d'Àsia-Pacífic han deixat caigudes en les operacions de dijous, ja que els valors tecnològics han patit vendes després de les pèrdues de la nit a Wall Street, després que les dades de l'índex de preus al consum dels Estats Units d'abril es mantinguessin a prop del nivell més alt en més de 40 anys.

A Hong Kong, l'índex tecnològic Hang Seng ha baixat un 3,96%. Les accions d'Alibaba ha caigut més del 6%, mentre que Meituan ha perdut el 3,78%. JD.com també ha vist com les seves accions cotitzades a Hong Kong s'enfonsaven un 8,79%.

Els valors tecnològics de Taiwan també han patit pèrdues, ja que les accions de Taiwan Semiconductor Manufacturing Company han caigut un 3,07% i les de Pegatron, un 1,17%.

Les accions del conglomerat japonès SoftBank Group ha caigut un 8,03%. A Corea del Sud, les accions de Kakao ha caigut un 5,87% i les de Krafton, un 2,33%.

Als mercats més amplis, l'índex Hang Seng de Hong Kong ha caigut un 2,25% durant les operacions de la tarda, mentre que el Taiex de Taiwan ha baixat un 2,43%.

Les accions de la Xina continental s'han desfet dels guanys anteriors, amb el Shanghai Composite perdent un 0,54% i el Shenzhen Component caient un 0,519%.

El Nikkei 225 del Japó ha caigut un 1,77%, mentres que l'índex Topix ha cedit un 1,19%.

A Corea del Sud, el Kospi ha caigut un 1,57%. Els valors australians també han baixat, ja que l'S&P/ASX 200 ha caigut un 1,82%.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha cotitzat un 2,46% a la baixa.

Noticias relacionadas

contador