• La debilitat de les borses xineses, al radar dels inversors
cbasia short1

Els principals parquets del continent asiàtic acaben en verd aquest dilluns, impulsats per les bones notícies que arriben dels EUA. El tancament dels tràmits de la reforma tributària de Donald Trump durant la comissió que havia d’unir les versions del Senat i la Cambra de Representants, aclareix el camí de la llei per al seu últim trajecte al Congrés i fa viable que el president nord-americà pugui acabar l'any ratificant el seu principal projecte de Govern.

  • 24,06€
  • -1,11%

El dòlar també ha rebut impuls després de les notícies contra el ien. La depreciació d'un 0,6% de la divisa nipona, fins a preus propers als 113,00 iens al canvi contra el dòlar ha donat ales al Nikkei, que guanya un 1,5% al ​​tancament. La seva fortalesa contrasta amb la debilitat de les borses xineses, que acaben amb Shenzhen cedint mig punt i Xangai, pla.

En altres llocs, el Hang Seng de Hong Kong avança un 0,7%, mentre el Kospi sud-coreà tanca pla. L’ASX200 australià puja un 0,7%, Tailàndia ho fa un 0,46% i Bombai, d'un 0,8%. Malàisia tanca amb una caiguda del 0,19% i Singapur ho fa amb un 0,11% sota.

Noticias relacionadas

contador