• S'incrementa la cautela abans de la reunió del Banc Central Europeu (BCE)
cbasia

El comportament dels inversors asiàtics s'ha deixat influir per les moderades caigudes de les borses europees i dels EUA de dimecres i presenten un resultat mixt al tancament. Mentre la Xina i el Japó es tenyeixen de verd, altres borses del continent presenten caigudes.

  • 37.934,76
  • 0,81%

En plena sessió de resultats, l'ànim als mercats s'ha deixat portar pels comptes de Boeing i altres companyies que s'han confessat davant els operadors. A més, s'incrementa la cautela abans de la reunió del Banc Central Europeu (BCE) i del camí que el seu president, Mario Drahi, pugui indicar que prendrà la reducció de les compres d'actius del supervisor. Després d'haver imprès dos bilions d'euros, la recepta esperada passa per reduir les compres mensuals, però mantenir-les durant més temps.

No obstant això, la Xina i el Japó acaben en verd, amb Xangai i Shenzhen avançant un 0,27% i un 0,31%, respectivament. El Nikkei, per la seva banda, puja un 0,15%. Hong Kong cau un 0,27%, mentre el Kospi de Corea del Sud ho fa un 0,48%.

En altres llocs del món, l'ASX200 australià puja un 0,18%, Tailàndia ho fa un 0,41%, mentre Malàisia cau un 0,17%, Bombai acaba pla i Singapur puja un 0,20%.

Noticias relacionadas

contador