• Xangai, Shenzhen i Hong Kong, en vermell

La recuperació que s'estén entre alguns índexs asiàtics després de les correccions d'inicis d'aquesta setmana ha deixat de banda les borses de la Xina continental. El Nikkei escala un 1,68%, i acaricia els 23.500 punts, mentre Xangai i Shenzhen experimenten agudes pèrdues.

  • 24,06€
  • -1,11%

L'activitat manufacturera de Caixin ha superat les expectatives i en la seva lectura de gener ha igualat els 51,5 punts del mes anterior. L'índex de referència de Xangai ha revertit els moderats guanys de l'inici de la sessió per tancar amb una caiguda de gairebé un 1%. Shenzhen, per la seva banda, cedeix un 3%. El Hang Seng de Hong Kong també acaba en el vermell, amb una caiguda del 0,75%.

En contrast, l'activitat manufacturera al Japó, Corea del Sud i Tailàndia va millorar durant el primer mes de l'any. A més de l'auge del Nikkei, el Kospi sud-coreà deixa un tímid avanç d'un 0,08%, i Tailàndia ho fa un 0,35%, mentre la borsa australiana puja un 0,87%, Nova Zelanda es deixa un 0,69% i Malàisia cedeix un 0,1%. Bombai i Singapur també deixen enrere les pèrdues i pugen un 0,6% i un 0,44%, respectivament.

Noticias relacionadas

contador