• El Hang Seng es deixa mig punt arrossegat per HSBC
0cbasia921j2

Nova jornada tenyida de vermell per als principals parquets del continent asiàtic que s'han vist presa una jornada més de les vendes deslligades per la tensió a la península de Corea. Els parquets del continent també han pres el testimoni de Wall Street, que va acabar amb pèrdues properes a l'1% dimarts. El Nikkei, que es deixa al tancament poc més del 0,10%, ha tocat un mínim de quatre mesos.

  • 37.934,76
  • 0,81%

Durant la sessió, l'auge del ien, que s'ha arribat a canviar per sota de les 109,00 unitats contra el dòlar, fins a un mínim setmanal als 108,500 iens, ha arrossegat els valors japonesos, però no han estat els que més han patit. Lideren les caigudes el Hang Seng de Hong Kong, que cedeix un 0,50% al tancament, arrossegat per la caiguda de l'1,4% del banc HSBC.

El Hang Seng es deixa mig punt arrossegat per HSBC

A Austràlia, l’ASX200 perd un 0,30%, tot i que les dades del PIB del segon trimestre han augmentat una dècima en termes interanuals, respecte al trimestre anterior, fins a l’1,8% i han complert amb les previsions del mercat. La mesura trimestral ha resultat també en línia amb les expectatives i ha llançat que l'economia australiana va arribar a l'0,8% d'abril a juny.

En altres llocs del món, el Kospi de Corea del Sud torna a deixar pèrdues d'un 0,30%, mentre Malàisia i Tailàndia acaben lleugerament al vermell, sense grans canvis. Singapur i Bombai cauen mig punt, mentre els índexs xinesos de Xangai i Shenzhen neden contra corrent amb guanys marginals de tot just un 0,1%.

Noticias relacionadas

contador